Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر سریال «پدر سالار» گفت: به واقع بازی در سریال «پدر سالار» و قرارگیری در کنار بازیگر بزرگی همچون محمدعلی کشاورز در کارنامه کاری ام مهمترین نقطه عطف محسوب می‌شود.

به گزارش شریان نیوز،کمند امیرسلیمانی  پیرامون همکاری با «محمدعلی کشاورز» در سریال پدرسالار گفت: من افتخار این را داشتم که در سنین پایین در خدمت بازیگر پیشکسوت مرحوم محمدعلی کشاورز باشم و در سریال پدرسالار نقش عروس وی را ایفا کنم، سریال پدرسالار و همکاری با محمدعلی کشاورز برای من سراسر درس بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین راستا ادامه داد: در آن سن و سال نیازمند این بودم که شخصی مرا به خوبی همراهی و هدایت کند، محمدعلی کشاورز و حضورش در سریال پدرسالار یک سری درس بود، به شخصه از محمدعلی کشاورز و هم نسل‌های وی تعهد کاری، اخلاق حرفه‌ای، منش و مردمی بودن را یاد گرفتم.

بازیگر سریال «پدر سالار» درباره ویژگی مهم محمدعلی کشاورز در حین بازیگری افزود: یکی از خصوصیات ویژه کشاورز در آن بود که با وجود تجربه بالا و سابقه کاری پربار همیشه هوای جوانان را داشت و در بسیاری از بخش‌های سریال پدرسالار به من کمک می‌کرد.

وی شخصیت کشاورز را شخصیتی مدبر و مدیر توصیف کرد و تاکید کرد: در سریال پدر سالار شخصیتی که کشاورز آن را ایفا می‌کرد شخصیتی مدیر و خانواده دوست بود، جالب آنجاست که در پشت صحنه نیز وی همیشه مدیریت خوبی داشت و در جمع آوری و وحدت میان بازیگران به خوبی عمل می‌کرد.

بازیگر سریال «گاندو» در همین رابطه تاکید کرد: کشاورز در سریال پدرسالار بزرگ ما بود و به واسطه همین تمامی بازیگران به واقع مثل یک خانواده در پشت صحنه فعالیت داشتند، آن چیزی که در خانواده پدرسالار مخاطب در قاب تلویزیون می‌دید دقیقا پشت صحنه هم اتفاق می‌افتاد و شاید به همین خاطر روابط بین کاراکتر‌ها به خوبی قابل لمس بود.

وی همکاری با کشاورز را نقطه درخشان کارنامه کاری خود خواند و تصریح کرد: به واقع بازی در سریال «پدر سالار» و قرارگیری در کنار بازیگر بزرگی همچون محمدعلی کشاورز برای شخص من افتخار و در کارنامه کاری ام مهمترین نقطه عطف محسوب می‌شود.

امیرسلیمانی درباره محبوبیت همیشگی کشاورز طی سال‌های سال بازیگری افزود: کشاورز تا حدی نقش‌های ماندگار بازی کرد که به عنوان یک اسطوره بازیگری تمجید و تثبیت شده بود، انتخاب‌های درست وی در ایفای نقش عاملی بود که همواره وی را در قامت نقش‌های بزرگ ببینیم، نقش‌های مهم، متفاوت و جذاب از جمله دلایل محبوبیت کشاورز در بین مخاطبان است.

وی مردمی بودن را شاخصه اصلی کشاورز دانست و ادامه داد: کشاورز بسیار مردمی بود، برای تماشاگران وقت می‌گذاشت، در خیابان با آن‌ها حرف می‌زد و خودش را همواره بخشی از مردم می‌دانست، در اماکن عمومی همواره با روی خوش با مردم برخورد می‌کرد، از نظر من کشاورز تمام ویژگی‌های یک هنرمند برجسته و مردمی را با خود داشت. خوشبختانه این خصایص همواره سرلوحه کار کشاورز بود و تمام سعی خود را کرد تا آن‌ها را به ما هم یاد بدهد.

بازیگر سریال «ستایش» با اشاره به کیفیت بازی کشاورز اضافه کرد: وقتی محمدعلی کشاورز در نقش پدرسالار حضور پیدا کرد نزدیک به ۶۳ سال سن داشت و جزو بازیگران پیشکسوت محسوب می‌شد، من اعتقاد دارم که بازیگران بزرگ در هر سنی نقش برایشان نوشته شده و کار می‌کنند، در این سال‌های اخیر هم دلیل کمرنگ شدن وی بیشتر بیماری بود و اگر نه وی همواره در بازیگری در بهترین سطح خود قرار داشت.

امیرسلیمانی در همین راستا خاطرنشان کرد: البته این را نباید فراموش کنیم که سینمای ما سینمای نسل جوان است و اکثر شخصیت‌ها برای جوانان نوشته می‌شود، اما امثال کشاورز جزو بازیگرانی هستند که همیشه و همه جا برایشان بهترین پیشنهادات وجود دارد.

منبع: شریان

کلیدواژه: سریال پدرسالار محمدعلی کشاورز بازیگر سریال سریال پدر پدر سالار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۲۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند

همشهری آنلاین: اگر مستندبین حرفه‌ای هستید یا حتی اگر تنها با مستندهای حیات وحش که از تلویزیون پخش می‌شود آشنایی دارید، پیشنهادهایی که در اینجا برای شما داریم می‌تواند حسابی سر ذوق تان بیاورد.

تاریخچه وحشت عامیانه

کارگردان: کی‌یرلا جانیس

سال ساخت: ۲۰۲۱

اگر از خوره‌های ژانر وحشت هستید و شب‌ها تا یک فیلم ترسناک نبینید خواب‌تان نمی‌برد، این مستند را از دست ندهید. دوستداران ژانر وحشت به زیروزبر این ژانر توجهی وسواس‌گونه دارند و سبک‌ها، زیرگونه‌ها و تکنیک‌های فیلم‌های این ژانر را به دقت بررسی می‌کنند. وحشت عامیانه یا وحشت فولکلور یکی از زیرگونه‌های ژانر وحشت در سینما و ادبیات است که از عناصر عامیانه برای وحشت‌آفرینی استفاده می‌کند. این مستند کاوشی در تاریخچه وحشت عامیانه از پیدایش آن به واسطه گسترش‌اش در تلویزیون بریتانیا در دهه ۱۹۷۰ تا احیای آن در دهه گذشته است.

فریدا

کارگردان: کارلا گوتیرز

سال ساخت: ۲۰۲۴

فریدا کالو، نقاش مکزیکی، بین سال‌های ۱۹۰۷ تا ۱۹۵۴ زندگی کرد و با اینکه زندگی نسبتا کوتاهی داشت، اما به دلیل هنجارشکنی‌هایش یکی از چهره‌های مهم هنر معاصر به شمار می‌رود. چهره فریدا برای کسانی هم که با تاریخ هنر و نقاشی آشنایی ندارند آشناست چراکه فریدا خودنگاره‌های زیادی از خود کشیده بود. فریدا پس از تصادفی سخت در سال ۱۹۲۵ برای اولین بار شروع به نقاشی کرد و دردهای خودش، هم‌جنسانش و ملتش را روی بوم آورد. زندگی پرماجرای فریدا تا به حال موضوع چند مستند و فیلم داستانی بوده. این مستندانیمشین هم نگاهی به زندگی این نقاش برجسته مکزیکی دارد.

چهار دختر

کارگردان: کوثر بن هنیه

سال ساخت: ۲۰۲۳

روزی دو دختر بزرگ‌تر الفه، زنی تونسی که مادر ۴ دختر است، ناپدید می‌شوند. کوثر بن هنیه، کارگردان تونسی، از بازیگران حرفه‌ای دعوت می‌کند تا نقش دو دختر غایب را بازی کنند. برای الفه که غم غیاب دخترانش را بر دوش می‌کشد، حضور بازیگرانی در نقش آنها به معنی سر باز کردن زخم‌های دل و جانش است. بن هنیه موقعیتی بدیع را شکل داده و تجربه‌ای منحصربه‌فرد را در برابر دوربین ایجاد کرده که سویه‌های عاطفی و روانی مختلفی دارد. این مستند که برداشت‌هایی را از امید، طغیان، خشونت، خواهری و… عرضه می‌کند، سوال‌هایی اساسی را درباره شالوده جوامع ما به بحث می‌گذارد.

کد خبر 848052 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سینمای مستند تلویزیون - مستند مادر

دیگر خبرها

  • سریال نون خ ترادژی زندگی هنرمند سیستانی شد
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان
  • تصویری دیده نشده از علی انصاریان در پشت صحنه یک فیلم
  • واکنش وحید شمسایی به شوخی سریال «نون خ ۵» +فیلم
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند
  • افعی تهران، راسکولنیکُف و احساس منحصر به فرد بودن در جهان
  • حدیث میرامینی ، بازیگر : مردم می‌گویند با این تلویزیون دروغگو همکاری نکن!
  • آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون
  • ببینید | اعتراف خنده‌دار مهران غفوریان در برنامه تلویزیون؛ حرکت جالب همسر آقای بازیگر علیه او
  • کنایه مجری صداوسیما به شایعه ضد انقلاب در خصوص بیماری بازیگر زن معروف + تصویر